Ultraäänihitsaus

ULTRAÄÄNIHITSAUS JA -LEIKKAUSLAITTEET

Ritmacon Oy tarjoaa asiakkailleen ultraäänihitsauksen kokonaisvaltaisen palvelun hitsauksen perussuunnittelusta aina työkalu- ja laitteistotoimituksiin. Monipuolinen ja vahva kokemuksemme, sekä luotettavat ja uusimman teknologian mukaiset tuotteemme takaavat mahdollisimman tehokkaan ja edullisen ratkaisun kaikkiin liittämistarpeisiin.

                 welding press                             Handwelder

 ÄÄNIPÄÄT JA HITSAUSJIGIT

Työkalusuunnittelulla ja -valmistuksella on merkittävä osuus liiketoiminnassamme. Suunnittelemme päivittäin CAD-kuvista 3D-koneistukseen sopivia tiedostoja. Valmiit tuotteet testaamme ja varmistamme niiden toimivuuden laboratoriossamme. Olemme tarvittaessa mukana jo tuotteen suunnitteluvaiheessa, jolloin hitsauksen vaatimukset voidaan jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ottaa huomioon.

horns  horns2 horns

jig jig horn

 HITSAUSJIGIEN JA ÄÄNIPÄIDEN VALMISTUS

Tarkkuutta vaativat 3D-muodot edellyttävät CNC-koneistusta nykyaikaiset vaatimukset täyttävillä koneilla. Äänipäät ovat yksilöitä, joiden valmistus vaatii jatkuvaa tarkkailua. Oikea raaka-aine valinta ja huolellinen käsittely valmistusprosessin kaikissa vaiheissa takaavat tuotteelle mahdollisimman pitkän käyttöiän.

tyosto machining

 JIGIEN JA ÄÄNIPÄIDEN TESTAUS

Ultraäänihitsauksen luonteesta johtuen äänipään akustiset ominaisuudet on testattava tuotteen toimivuuden varmistamiseksi. Monipuoliset mittalaitteet ja osaava henkilökunta varmistavat omalta osaltaan valmistusketjun virheettömyyden. Tuotteen on laadullisesti oltava ensiluokkainen, jotta se täyttää tuotannossa sille asetetut vaatimukset.

microscope FEM