Alihankinta

sopimusvalmistuksena

tuotekehityspalvelut - huolto ja koulutus

  

Sopimusvalmistus ratkaisuna kapasiteettihaasteisiin

Yhä laajeneva sopimusvalmistuksemme on usein sopivin ratkaisu asiakasyrityksemme kapasiteettiongelmiin. Sopimusvalmistuksemme rakentuu asiakaslähtöisyydelle ja asiantuntemuksellemme. Mahdollisuus teettää kappaleiden valmistus alihankintana tarjoaa asiakkaillemme erinomaisen ratkaisun tuotannon järjestämiseksi. Valmistamme ns. nollasarjat ja suuremmatkin tuotantoerät ultraäänihitsattavia ja – leikattavia tuotteita tilaustyönä.

Valmiiden tuotteiden laaduntarkkailuun voimme käyttää testauslaboratoriomme mittalaitteita.

Sopimusvalmistuksella on selkeitä etuja. Sopimusvalmistus avaa mahdollisuuksia luoda räätälöityjä tuotteita, komponentteja ja osia asiakkaalle tarpeen mukaisesti ja näin lisää asiakasyrityksen joustavuutta reagoida ajankohtaisiin tarpeisiin.

Sopimusvalmistuksella on mahdollista yksinkertaistaa tuotantoprosessissa, jolloin voidaan myös lyhentää läpimenoaikoja.  

Alihankinnan suurimpia hyötyjä on se, että valmistuksen ja tuotekehityksen siirtäminen sopimusvalmistajalle mahdollistaa yrityksen täysipainoisen resurssien suuntaamisen yrityksen ydinosaamiseen ja -liiketoimintaan.

Ota yhteyttä
Työstö

Tuotekehitys 

Tuotekehitys nivoutuu usein luonnolliseksi osaksi alihankintaa ja sopimusvalmistusprosessia. Tuotekehityspalvelumme kattaa koko prosessin aina hitsaukseen liittyvästä tuotesuunnittelusta työkalusuunnittelun ja valmistuksen kautta laitevalintoihin. Kun sopimusvalmistuksessa prosessiin tarvitaan muutoksia, teemme tarvittavat suunnitelmat ja viemme ne hallitusti tuotantoon. Palvelumme ansiosta asiakkaamme voivat varmistaa tuotteidensa liitostekniikan toimivuuden.

Tuotekehityksemme palvelee myös asiakkaidemme omien tuotantoprosessien kehitys- ja muutostarpeissa. Asiakkaamme saavat dokumentoidun tiedon tuotteisiinsa liittyvistä yksityiskohdista ja mahdollisista muutostarpeista, sekä tuotannon edellyttämistä laitehankinnoista.

testausta

Huollot ja koulutuspalvelut

Me tarjoamme asiakkaillemme myös laitteiden huolto- ja koulutuspalveluita.

 

Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä huoltoomme.  Huoltopalvelut ja tarvittavat varaosat esimerkiksi laitteen rikkoutuessa saat meiltä joustavasti ja nopeasti.

 

Koulutamme asiakkaitamme tarvittaessa erilaisissa hitsaukseen ja hitsauslaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.