Komponentit ja työkalut

 

Ultraäänihitsauslaitteiden

komponentit - varaosat - työkalut

  

 

Ritmacon Oy:ltä komponentit, varaosat ja työkalut

Hitsauskoneiden ja -asemien lisäksi, Ritmacon Oy:n pyrkimyksenä on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Työkalusuunnittelulla ja -valmistuksella on merkittävä osuus liiketoiminnassamme. Suunnittelemme päivittäin CAD-kuvista 3D-koneistukseen sopivia tiedostoja. Valmiit tuotteet testaamme ja varmistamme niiden toimivuuden laboratoriossamme. Olemme tarvittaessa mukana jo tuotteen suunnitteluvaiheessa, jolloin hitsauksen vaatimukset voidaan jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ottaa huomioon.

 

  • jigit ja äänipäät
  • jigit ja äänipäät

Hitsausjigien ja äänipäiden valmistus

Tarkkuutta vaativat 3D-muodot edellyttävät CNC-koneistusta nykyaikaiset vaatimukset täyttävillä koneilla. Äänipäät ovat yksilöllisiä ja niiden valmistus vaatii jatkuvaa tarkkailua. Oikea raaka-ainevalinta ja huolellinen käsittely valmistusprosessin kaikissa vaiheissa takaavat tuotteelle mahdollisimman pitkän käyttöiän.

testausta

Jigien ja äänipäiden testaus

Ultraäänihitsaus hitsaustapana vaatii äänipään akustisten ominaisuuksien testausta tuotteen toimivuuden varmistamiseksi. Monipuoliset mittalaitteet ja osaava henkilökunta varmistavat omalta osaltaan valmistusketjun virheettömyyden. Tuotteen on laadullisesti oltava ensiluokkainen, jotta se täyttää tuotannossa sille asetetut vaatimukset.

Ultraäänihitsauslaitteiden komponentit 

 

Booster 2

Boosterit

Konverter 2

Konvertterit

 

Sonotroden

Sonotrodit

 

Äänipäät ja jigit

 

jigit ja äänipäät suunnittelu

Äänipäiden ja jigien suunnittelu

valmistus

Valmistus

 

Ultraäänityökalu

Ultraäänityökalut