Koneet ja laitteet

 

Hitsauskoneet - Leikkauslaitteet - Saumauslaitteet 

  

 

Ultraäänihitsaus ja -leikkauslaitteet

Ritmacon Oy:n tuotevalikoiman keskiöön kuuluvat erilaiset manuaaliset ja automaattiset hitsauskoneet ja -asemat.  Tuotevalikoimaa täydentävät leikkaus- ja saumauskoneet. Ritmacon Oy tarjoaa asiakkailleen ultraäänihitsauksen kokonaisvaltaisen palvelun hitsauksen perussuunnittelusta aina työkalu- ja laitteistotoimituksiin. Monipuolinen ja vahva kokemuksemme, sekä luotettavat ja uusimman teknologian mukaiset tuotteemme takaavat mahdollisimman tehokkaan ja edullisen ratkaisun kaikkiin liittämistarpeisiin.

 

 

 

Electrical Motion

Hitsauskoneet

Olemme erikoistuneet ultraäänihitsauslaitteisiin. Tuotevalikoimiimme kuuluu Rincon Electrical Motion-laitteet, Easy 745 ja 3000 mallit sekä Standard 3000 ja 745 mallit.

Ultraäänihitsaus soveltuu erinomaisesti termoplastisten muovien käsittelyyn. Hitsauksella saavutettava liitostekninen lopputulos on korkealaatuinen lujuudeltaan ja hitsaussauman jälki on tarkka. Ultraäänihitsauslaitteiden käyttö mahdollistaa nopeat ja varmat prosessin läpimenoajat.

leikkauslaite

Leikkauslaitteet

Tuotevalikoimistamme löytyy myös ultraäänileikkauslaitteet.

Ultraäänitekniikkaan perustuvilla leikkauslaitteilla voidaan leikata tekstiilejä ja viipaloida elintarvikkeita, kuten leivonnaisia, juustoja ja jäädytettyjä tuotteita.

Leikkausjälki on siisti ja tarkka.

saumauslaite

Saumauslaitteet

Ritmacon Oy toimittaa myös saumauslaitteita. Ultraäänisaumauslaitteiden avulla tehdään muoviseoksista ja muovipinnoitetuista pehmeistä materiaaleista tuotteita eri käyttötarkoituksiin. Ultraäänisaumauksessa sauma saadaan aikaiseksi ultraäänifrekvenssillä.

Saumaustekniikkana ultraäänisaumaus soveltuu erityisesti lääketeollisuuden tuotteille sekä lämpöherkille tuotteille.

Hitsauslaitteet

rinco logo

Hitsausgeneraattorit

rinco logo