Ritmacon Oy
 +358 40 508 7479
 info@ritmacon.fi
Rinco logo Hildebrand logo
fi gb
Expert in Ultrasonics

Staattisen sähkön hallinta

Staattinen sähkö aiheuttaa monenlaisia ongelmia lähes jokaisella teollisuuden alalla esimerkkeinä pölyn tarttuminen, paloturvallisuus, materiaalien käyttäytyminen ei toivotulla tavalla ja henkilöturvallisuus. Staattisen sähkön hallinnalla monitoroidaan, kerätään dataa, poistetaan varausta ja joissain tapauksissa ladataan varaus materiaaliin.  

Toimimme maahantuojana ja jälleenmyyjänä Sveitsiläisen Hildebrand Technologyn laitteille. Hildebrand Technology on vuonna 1995 perustettu staattisen sähkön hallintaan ja pölynpoistoon erikoistunut yritys, joka kuuluu osana Gema Group:n konserniin. Hildebrand Technology tuottaa laadukkaita laitteistoja pölynpoistoon ja staattisen sähkön hallintaan tehden kaiken aikaa kehitystyötä taatakseen asiakkaille toimivimmat ratkaisut.

Miten staattisen varauksen poisto toimii?

Staattisen varauksen poisto perustuu ionien lähettämiseen varauksen omaavaan pintaan ja toimii niin ratamaisen kuin kappalemaisen tuotteen varauksen poistoon. Monitoroinnilla ja datan keräämisellä saadaan seurattavuutta tuotteille ja mahdollistetaan staattisesta varauksesta johtuvien ongelmien huomaamiseen ajoissa.

Tutustu lisää: Youtube:Hildebrand Technology

Toteutus: Mediapalvelu W3D